ZVEZDA GOSTUJE U ZADRU Ivanović: Velikom energijom da dođemo do cilja
Foto: Starsport

ABA LIGA

ZVEZDA GOSTUJE U ZADRU Ivanović: Velikom energijom da dođemo do cilja

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je da ekipa ima dovoljno vremena da se odmori i da uz "veliku energiju" dođe do cilja protiv Zadra.

"Moraćemo da odigramo dobru utakmicu, imaćemo vremena da se osvežimo nakon teškog meča u Tel Avivu (89:86) i sa velikom energijom koju ćemo morati da uložimo, dođemo do cilja", rekao je Ivanović, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće u nedelju ekipi Zadra, u utakmici 19. kola ABA lige.

Zvezda je na drugom mestu ABA lige sa 16 pobeda i jednim porazom, uz utakmicu manje, dok je Zadar na šestom mestu sa polovičnim učinkom posle 18 utakmica.

Hasan Martin, KK Crvena zvezda, Crvena zvezda
foto: Starsport

Jedini poraz u ABA ligi Zvezda je pretrpela upravo od Zadra, koji je početkom novembra slavio u Beogradu rezultatom 96:98.

Crveno-beli će biti kompletni za meč protiv Zadra, pošto se u ekipu nakon povrede kolena vraća centar Hasan Martin.

Ivanović je dodao da će meč u Zadru biti težak iz više razloga.

"Prvo dobar tim, koji ima domaći teren i predvođen je vrlo iskusnim trenerom. Igraju ove sezone odlično sa puno samopouzdanja, što pokazuje i njihov plasman na tabeli. Uloge u timu su jasno podeljene, i svako zna svoje zadatke i obaveze", ocenio je on.

Košarkaš Zvezde Luka Mitrović istakao je da gostovanje u Zadru nikada nije lako, a da je izazov sada veći, pošto hrvatski klub igra dobro, predvođen odličnim Lukom Božićem.

"Konačno, ne smemo da zaboravimo da smo jedini poraz doživeli upravo od Zadra i to je upozorenje, ali za nas i motiv više pred ovu utakmicu koju želimo da dobijemo i nakon velike pobede u Tel Avivu u dobrom razpoloženju dočekamo naredni period", zaključio je Mitrović.

Utakmica Zadra i Zvezde biće odigrana u nedelju od 17.00.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track