PARTIZAN DOČEKUJE BORAC Obradović: Da odigramo utakmicu od početka do kraja s maksimalnom koncentracijom
Foto: Starsport©

ABA LIGA

PARTIZAN DOČEKUJE BORAC Obradović: Da odigramo utakmicu od početka do kraja s maksimalnom koncentracijom

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da će njegov tim pokušati da protiv Borca odigra sa maksimalnom koncentracijom od početka do kraja meča.

"Juče smo imali dan odmora, danas ćemo trenirati i dati sve od sebe da se pripremimo i odigramo utakmicu od početka do kraja s maksimalnom koncentracijom. Medicinski tim i dalje radi na oporavku igrača koji su imali zdravstvene probleme i nadamo se da će se svakog dana igrači osećati sve bolje", rekao je Obradović, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Partizana dočekaće u nedelju u hali "Aleksandar Nikolić" ekipu Borca iz Čačka, u utakmici 19. kola ABA lige.

KK Partizan
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Crno-beli na prvom mestu ABA lige imaju skor od 16 pobeda i dva poraza (utakmica više od drugoplasirane Crvene zvezde), dok je Borac pretposlednji 13. sa četiri pobede i 14 poraza.

Partizan je u prvom ovosezonskom duelu slavio u Čačku početkom novembra sa 81:62.

Trener Partizana rekao je da je Borcu svaka utakmica u ABA ligi važna.

"Međutim, kao što sam već nekoliko puta govorio i nama je ABA liga veoma važna, čak i važnija od ovih utakmica koje igramo sredinom sedmice", dodao je rođeni Čačanin, koji je istakao da u Borcu ima veliki broj prijatelja.

Centar Partizana Alen Smailagić rekao je da se ekipa juče odmarala nakon gostovanja Bajernu u Minhenu (82:71), kao i da je važno da se u meč uđe sa punom snagom i opravda uloga favorita.

Alen Smailagić
foto: Starsportphoto

"Uprkos tome što se bori za opstanak, ekipa Borca je daleko kvalitetnija nego što to tabela pokazuje i u stanju su da svakome naprave probleme. Želimo da nastavimo pobednički niz i da u najboljem mogućem raspoloženju odemo na završni turnir Kupa", zaključio je Smailagić.

Ulaz u halu "Aleksandar Nikolić" biće moguć samo vlasnicima sezonskih i sponzorskih ulaznica.

Partizan i Borac utakmicu igraju u nedelju od 19.00.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track