MEGA PRED MORNAR: Posle pauze novi izazov, da pobedimo energijom i fokusom
Foto: KK Mega

ABA LIGA

MEGA PRED MORNAR: Posle pauze novi izazov, da pobedimo energijom i fokusom

Košarka -

Trener košarkaša Mege Marko Barać rekao je da ekipu posle duže pauze čeka duel protiv Mornara, kao i da to čini pripremu utakmice težom.

"Nakon duge pauze čeka nas novi izazov u ABA ligi. Posle dobrog rezultata na Kupu Radivoja Koraća, veliki broj igrača je otišao u reprezentacije, ili na prinudni odmor usled povreda. Naša igra umnogome zavisi od nivoa utreniranosti i sigurno da nam je zbog svega ovoga priprema utakmice nešto teža", rekao je Barać, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Mege dočekaće u ponedeljak ekipu Mornara iz Bara, u utakmici 20. kola ABA lige.

Aktuelni finalista Kupa Radivoja Koraća je na devetom mestu ABA lige sa osam pobeda i 11 poraza, a Mornar se nalazi na 11. poziciji sa skorom 6/12.

U prvom duelu dva tima Mega je u novembru u Baru slavila sa 101:85.

Marko Barać
foto: Mega MIS/Ivica Veselinov

Barać je dodao da se Mornar u međuvremenu pojačao sa pet kvalitetnih igrača.

"Sa iskusnim trenerom i širokim rosterom, težak su protivnik svima. Da bismo zaustavili njihove izvanredne strelce i došli u poziciju da pobedimo, moramo da odigramo sa velikom energijom i fokusom", istakao je on.

Francuski reprezentativac Malkolm Kazalon rekao je da Mega ima šansu za plasman u plej-of, kao i da bi pobeda protiv Mornara značila za samopouzdanje.

"Znamo šta nas čeka protiv veoma nezgodne ekipe Mornara i učinićemo sve da nastavimo sa dobrim rezultatima u ABA ligi", zaključio je Kazalon.

Utakmica između Mege i Mornara igra se u ponedeljak od 20.00.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track