OVO JE BILA I BIĆE MOJA KUĆA! Emotivni Bjelica oduševio navijače Fenera, za njih ima vrlo JAKU PORUKU - To ću zauvek pamtiti!
Foto: Starsport©

emotivno

OVO JE BILA I BIĆE MOJA KUĆA! Emotivni Bjelica oduševio navijače Fenera, za njih ima vrlo JAKU PORUKU - To ću zauvek pamtiti!

Košarka -

Nakon dužeg vremena, srpskog košarkaška Nemanju Bjelicu ponovo smo gledali na parketu, protiv Virtusa.

Nakon višemesečnog oporavka od teške povrede zaigrao je za Fenerbahče, a ovo mu je ujedno i prvi meč za turki klub od povratka iz najjače košarkaške lige na svetu.

Nakon meča, Bjelica je na svom Instagramu objavio jednu veoma emotivnu objavu.

"Bio je to jedan od momenata koji ću zauvek pamtiti. Hvala navijačima Fenerbahčea na divnoj dobrodošlici i ovacijama. Prošlo je osam godina od kada sam bio na ovom parketu i dočekali ste me tako da sam se osetio kao da sam jedan od vas. Ovo je bila i biće moja kuća", počeo je Bjelica koji se u Evropu vratio sa NBA prstenom.

Bjelica je nosio dres Fenerbahčea od 2013. do 2015. godine, osvojio titulu u Evroligi, bio je i MVP i nada se da bi mogao ubrzo da se vrati na prepoznatljiv nivo igre.

"Hvala svima na podršci, organizaciji koja je pokazala želju da me vrati iz NBA lige, medicinskom osoblju koje mi je pomoglo prilikom oporavka od povrede. Nadam se da ću svima vama uspeti da uzvratim na terenu", zaključio je Bjelica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track