DIGAO AMERIKU NA NOGE! Voditelj žestoko isprozivao Džordana: Bez Pipena i Džeksona on je samo MIT! Ni u čemu drugom NIJE USPEO!
Foto: Profimedia

PROZIVKE

DIGAO AMERIKU NA NOGE! Voditelj žestoko isprozivao Džordana: Bez Pipena i Džeksona on je samo MIT! Ni u čemu drugom NIJE USPEO!

Košarka -

Vest da je legendarni košarkaš Majkl Džordan odlučio da proda većinski udeo u vlasništvu Šarlot Hornetsa izazvala je brojne reakcije preko bare.

Najbolji košarkaš svih vremena nije se proslavio u ulozi vlasnika. Od 2010. godine, kada je kupio tim, samo tri puta je uspeo da uđe u plej-of i sada je rešio da digne ruke.

Njegovu odluku oštro je prokomentarisao poznati američki voditelj Kolin Kavherd, koji je istakao da Džordan sem titula sa Čikagom zapravo ništa u karijeri nije napravio. A ni to ne bi uspeo da nije ima Skotija Pipena i Fila Džeksona.

"Probao je da igra bejzbol, nije uspeo. Oprobao se u ulozi vlasnika, bio je užasan. Okušao se u Vašingtonu i to je eksplodiralo. Shvatite, ako sklonimo Pipena i Džeksona, cela ta mitologija o Majklu Džordanu je zapravo samo to", rekao je voditelj u svom podkastu.

"Možda je najveći košarkaš svih vremena, ali je bio i sebičan igrač i sebičan čovek. Nije dobar u izgradnji zajednice, dobar je samo u izgradnji bogatstva za Majkla Džordana. I to je u redu. To nije kritika, nego realnost, šta je Majkl zapravo", dodao je voditelj.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track