UZEO METALNU ŠIPKU PA SE VRATIO U HALU NA OBRAČUN: Isključen posle SUKOBA sa bivšim igračem Zvezde - onda je usledio TOTALNI HAOS
Foto: Pritnscreen

UŽAS

UZEO METALNU ŠIPKU PA SE VRATIO U HALU NA OBRAČUN: Isključen posle SUKOBA sa bivšim igračem Zvezde - onda je usledio TOTALNI HAOS

Košarka -

Kubanski košarkaš Karel Guzma bio je vinovnik incidenta koji je šokirao Rumuniju. Naime, na derbiju tamošnjeg prvenstva između Oradee i Kluža za koji nastupa isključen je posle sukoba sa Nikolom Markovićem.

Svemu su prethodili malo oštriji dueli na parketu, da bi sve eskaliralo u 13. minutu kada je došlo do fizičkog obračuna Kubanca i bišeg igrača FMP i Zvezde.

Posle svega Karel Guzma je zaradio isključenje, a ono što je uradio posle toga ostavilo je sve u neverici.

"Igrač se, nakon što je napustio teren, ponašao nasilno. Napustio je višenamensku prostoriju (halu), otišao do obližnjeg gradilišta i uzeo valovitu metalnu šipku koju je držao u ruci i krenuo da se vraća u halu. U jednom trenutku zaustavio ga je saigrač, a obezbeđenje mu je oduzelo predmet", piše u izveštaju policije.

Dan kasnije Guzma je uputio izvinjenje:

"Žalim zbog svojih postupaka i želim da se izvinim klubu, mojim saigračima i svima koji su bili tamo. Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo. I razumem da se to ne odražava na vrednosti našeg tima i sporta. Želim da budem jasan i kažem da sam izazvan od strane protivnika i člana njihovog stručnog štaba na zagrevanju. Razumem da kao košarkaš imam određenu odgovornost i u ovoj situaciji sam pustio da izađe ono najgore od mene", priznao je Kubanac.

(Kurir sport/monitorulcj.ro)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track