KAKAV ŠOK ZA DENVER! Najgori NBA tim im očitao SUROVU LEKCIJU: Jokić se vratio, ali uzalud - Hjuston ubedljivo slavio (VIDEO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA

KAKAV ŠOK ZA DENVER! Najgori NBA tim im očitao SUROVU LEKCIJU: Jokić se vratio, ali uzalud - Hjuston ubedljivo slavio (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Hjustona slavili su nad Denverom sa 124:103, a srpski košarkaš Nikola Jokić posle nekoliko utakmica vratio se na teren.

Somborac je za 25 minuta provedenih na parketu upisao 14 poena, 10 skokova i četiri asistencije, ali to nije bilo dovoljno za trijumf, pa je tako Denver propustio prvu priliku da osigura prvo mesto na tabeli pred početak plej-ofa.

Bolji od njih bio je tim sa začelja tabele!

U pobedničkom timu najviše se istakao Džejlen Grin koji je postigao 32 poena, dok je Kevin Porter dodao 20. Toliko je ubacio i turski reprezentativac Alperen Šengun, ali uz 10 skokova i sedam asistencija.

Najefikasniji u timu iz Kolorada bio je Majkl Porter sa 23 poena, dok je Eron Gordon bio na skok od dabl-dabla sa 13 poena.

Denver je prvi na tabeli Zapada sa 52 pobede i 27 poraza i još nije obezbedio prvo mesto u toj konferenciji u plej-ofu, pošto drugoplasirani Memfis ima 50/29. Hjuston nema šanse za doigravanje pošto je poslednji sa 20/60.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track