STOJAKOVIĆEV SIN NA DRESU NOSIO ZASTAVU GRČKE! Peđa i Lebron gledali okršaj naslednika: Andrej bio efiksaniji od Bronija! (VIDEO)
Foto: Printscreen

prelomio?

STOJAKOVIĆEV SIN NA DRESU NOSIO ZASTAVU GRČKE! Peđa i Lebron gledali okršaj naslednika: Andrej bio efiksaniji od Bronija! (VIDEO)

Košarka -

Predrag Stojaković i Lebron Džejms uživo su pratili tradicionalni "Nike hoop summit" meč na kom su nastupali njihovi naslednici Andrej i Broni.

Andrej Stojaković predstavljao je "Tim sveta", dok je Broni nastupao za "Tim Amerike".

Na kraju je slavila ekipa Lebronovog naslednika rezultatom 90:84, ali bolji utisak na terenu od Bronija ostavio je naslednik proslavljenog srpskog košarkaša Predraga Stojakovića.

Andrej je oduševio publiku nekim spektakularnim potezima na ovom meču. Ubacio je 12 poena i bio jedan od najzapaženijih igrča na utakmici, dok je Broni meč završio sa 11 postignutih poena.

Iako bi košarkaška javnost u Srbiji volela da u budućnosti gleda Peđinog naslednika u dresu našeg nacionalnog tima, utisak je da je talentovani as odlučio da ipak predstavlja Grčku, zemlju iz koje dolazi njegova majka Aleka Kamila.

Andrej još uvek nije doneo zvaničnu odluku ali je svojim izjavama i postupcima nagovestio svoju želju kada je reč o izboru nacionalnog tima.

Pred ovogodišnji "Ol-Amerikan" meč izjavio je da je srećan što će predstavljati Sakramento i Grčku, a sada je na svom dresu imao zastavu ove zemlje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track