"PROTIV ZVEZDE ŽELJKO JE UŠAO U SVLAČIONICU..." Obradovićev pomoćnik otkrio zanimljive detalje: Ja bih u tom momentu IZGOREO!
Foto: KK Partizan MozzartBet/Dragana Stjepanović

jedan je žoc

"PROTIV ZVEZDE ŽELJKO JE UŠAO U SVLAČIONICU..." Obradovićev pomoćnik otkrio zanimljive detalje: Ja bih u tom momentu IZGOREO!

Košarka -

Bogdan Karaičić, pomoćnik Željka Obradovića u Partizanu, otkrio je mnoge zanimljive detalje iz crno-belog tabora.

Karaičić je u emisiji "U obruču" na TV Arena ispričao kako je sjajni Dante Egzum završio u Partizanu, izneo brojne pohvale na račun kapitena Kevina Pantera i otkrio kako je iskusni Željko Obradović uspeo da podigne ekipu u teškim momentima.

"Kada se prvi put pojavila ta opcija, Željko je kontaktirao i Šarasa, koji je takođe bio donekle zainteresovan da ga zadrži. Ono što je Dante želeo su minuti na poziciji plejmejkera i to je prevagnulo", otkriva mladi stručnjak.

Bogdan je posebno pohvalio kapitena crno-belih Kevina Pantera.

"Igra drugačije ove sezone, protiv Monaka nije srljao. Mislim da u prvoj četvrtini nije dao nijedan poen, pa je dao najbitniju trojku. Repertoar koji ima iz sezone u sezonu je sve veći i veći. Način na koji priprema šut, kako čita odbranu, sve je bolji i bolji, nije jednodimenzionalan. Stvarno je čast biti tu kada igra jedan takav igrač", ističe Obradovićev pomoćnik.

Partizan se u par navrata ove sezone vratio iz velikog zaostatka i zabeležio trijumf, a to je bio slučaj i u derbiju sa Crvenom zvezdom.

"Kao smireni, pogledaš našu klupu, a ono...Šalim se malo. Rekao bih da je ključ u verovanju. Protiv Zvezde je Željko ušao u svlačionicu i rekao da je vreme da se uozbilje, da energetski nije bilo na nivou, podržao je igrače. Možda bih ja kao mlad trener 'izgoreo' u tom momentu, on je bio smiren, rekao da im veruje i da nije kraj. Tako je bilo i protiv Monaka", otkriva Karaičić.

Kurir sprot/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track