BUM! JOKIĆ ĆE PONOVO BITI MVP NBA LIGE?! Embid "sklonjen" sa prvog mesta, nakon najnovijeg preseka Srbi su u neviđenom TRANSU!
Foto: Profimedia

nba

BUM! JOKIĆ ĆE PONOVO BITI MVP NBA LIGE?! Embid "sklonjen" sa prvog mesta, nakon najnovijeg preseka Srbi su u neviđenom TRANSU!

Košarka -

Aktuelna sezona u NBA ligi se polako privodi kraju, a navijače u Srbiji zanima da li će Nikola Jokić i treći put zaredom dobiti MVP tirulu .

Jokić je dve godine uzastopno bio vlasnik prestižnog priznanja, ove sezone, dugo se nalazio na drugom mestu, a sada, nakon najnovijeg preseka, srpski centar je preuzeo lidersku poziciju od Džoela Embida.

Inače, ovaj presek je ujedno bio i poslednji ove sezone, pošto plej-of u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu počinje u subotu.

Nakon poslednjeg preseka, NBA MVP lestvica izgleda ovako:

1. Nikola Jokić 2. Džoel Embid 3. Janis Adetokunbo 4. Džejson Tejtum 5. Donovan Mičel 6. Domantas Sabonis 7. Šej Gildžis-Aleksander 8. Luka Dončić 9. Džejms Harden 10. Kevin Durent

Jokić je u proseku ove sezone beležio 24,5 poena, 11,8 skokova i 9,8 asistencija, dok je Embid umao prosečni učinak od 33,1 poena, uz 10,4 skokova i 4,2 asistencije.

Podsetimo, NBA plej-of kreće u subotu 15. aprila, a Denver će se u prvoj rundi sastati protiv boljeg iz meča Minesota – Oklahoma.

Ta utakmica je na programu u noći između petka i subote (03.30).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track