OVA LEPOTICA JE SRBIJU BIRALA NA ŽREBU ZA SP U KOŠARCI: Misica je donela sreću i smestila Jokića i društvo u LAGANU GRUPU
Foto: Lillian SUWANRUMPHA / AFP / Profimedia

elegancija

OVA LEPOTICA JE SRBIJU BIRALA NA ŽREBU ZA SP U KOŠARCI: Misica je donela sreću i smestila Jokića i društvo u LAGANU GRUPU

Košarka -

Srpski košarkaši pokušaće da se domognu medalje na Svetskom prvenstvu koje će biti igrano od 25. avgusta do 10. septembra na Filipinima, te u Japanu i Indoneziji.

Katriona Grej
foto: Derek White / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prva zvezda na žrebu za Mundobasket svakako je bila Katriona Grej, mis Univerzuma za 2018. godinu i jedna od najlepših žena Filipina.

Srbija je u grupi B zajedno sa selekcijama Kine, Portorika i Južnog Sudana.

Zanosna Katriona plenila je svojom pojavom, harizmom i energijom koju je širila oko sebe.

Punog imena Katriona Elisa Magnajon Grej rođena je 6. januara 1994. Njen otac je Australijana škotskog porekla Ijen Grej, a majka Filipinka Normita Ragas Magnajon.

Rođena je u Australiji, u gradu Kerns u Kvinslendu. Ime je dobila po svojoj baki, koja je imigrirala u Australiju iz Škotske 1952. godine.

Dugi niz godina radi kao model i ambasadorka umetnosti. Ona je četvrta Filipinka koja je pobedila na takmičenju za mis univerzuma.

Prethodno je Katriona Grej bila krunisana kao mis univerzuma 2018 i mis sveta 2016.

Lepa Filipinka završila je Anglikansku školu u ​​Kernsu, gde se posebno isticala pevanjem u horu. Diplomirala je teoriju muzike na Berkliju, čuvenom koledžu iz Bostona u Americi.

Katriona Grej vlasnik je i crnog pojas u borilačkim veštinama. Peva džez muziku, glumi u lokalnim produkcijama.

Grejova je bila sedam godina u vezi sa filipinsko-nemačkim glumcem i manekenom Klintom Bondadom.

Verena je za filipinsko-američkog glumca Sema Milbija, sa kojim živi tri godine.

Nakon pobeda na takmičenjima za mis, nastavila je sa svojim filantropskim radom i sada je povezana sa nekoliko dobrotvornih organizacija.

Osim što peva, Katriona Grej voli i da crta i slika. Često deli svoje crteže na svom Instagram profilu, preko kojeg je prati više od 2.000.000 ljudi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track