UKRAJINAC GLAVNI SUDIJA U ARENI: Evroliga odredila arbitre za treći meč između Partizana i Reala! Jedan je sudio i u Madridu
Foto: Urbanandsport/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznata trojka

UKRAJINAC GLAVNI SUDIJA U ARENI: Evroliga odredila arbitre za treći meč između Partizana i Reala! Jedan je sudio i u Madridu

Košarka -

Dan uoči treće utakmice četvrtfinalne serije Evrolige između Partizana i Reala, Evroliga je je odredila arbitre.

Sudijsku trojku u paklu beogradske "Arene" predvodiće Ukrajinac Boris Rižik. On je poznat crno-belima, jer im je nekoliko puta sudio, između ostalog i u večitom derbiju protiv Crvene zvezde.

Njemu će pomagati Francuz Mehdi Difala i Emin Mogulkoč iz Tuske. Turčin je, inače, bio arbitar i na prvom meču u ovoj seriji u Madridu, kada je Kevin Panter trojkom u poslednjoj sekundi doneo pobedu Partizanu 89:87.

Inače, Pantera neće biti u ovoj utakmici, a razlog je više nego poznat. Tuča u drugoj utakmici uslovila je određene kazne, a upravo zbog neslavnog kraja utakmice u Madridu, sve oči Evrope će biti usmerene ka beogradskoj "Areni".

Ukoliko Partizan u utorak uveče trijumfuje, obezbediće plasman na Fajnal-for u Kaunas. U slučaju trijumfa "kraljevskog" kluba, igraće se četvrti meč u četvrtak, takođe u "Areni".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track