BRAVO, LJUDINO! Gest o kojem će se dugo pričati - Dončić plaća sahranu ubijenih đaka u Beogradu! Njegovo srce je OGROMNO!
Foto: Kevin C. Cox / Getty images / Profimedia

svaka čast

BRAVO, LJUDINO! Gest o kojem će se dugo pričati - Dončić plaća sahranu ubijenih đaka u Beogradu! Njegovo srce je OGROMNO!

Košarka -

Proslavljeni košarkaš Luka Dončić ponovo je pokazao da ima veliko srce, i da je osim toga što je vrhunski košarkaš, još bolji čovek.

Posle strašne tragedije koja se desila juče u prestonici Srbije, čuveni košarkaš obavezao se da će platiti pogrebne usluge i savetovanje za tugu za drugove i osoblje, piše ESPN.

- Zbog tragedije i izgubljenih dečijih,nevinih života moje srce je slomljeno! Moje misli su sa porodicama žrtava i celom nacijom. Moja fondacija,povodom ovog teškog i nemilog događaja, pruža podršku svim porodicama,učenicima i nastavnicima osnovne škole Vladislav Ribnikar", napisao je košarkaš na Tviteru.

Podsetimo, juče se dogodio nezapamćen zločin na našim prostriima kada je trinaestogodišnji dečak ubio pripadnika obezbeđenja i osmoro svojih drugova u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

(Kurir sport/ESPN)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track