CRVENA ZVEZDA NACILJALA VALTERA TAVARESA: Da li je na pomolu senzacionalan transfer gorostasnog centra iz Reala?
Foto: Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia

BIla bi ovo bomba

CRVENA ZVEZDA NACILJALA VALTERA TAVARESA: Da li je na pomolu senzacionalan transfer gorostasnog centra iz Reala?

Košarka -

Valter Tavares iz Reala u Crvenoj zvezdi?

Deluje kao nemoguća misija, ali zašto da ne?

Španski mediji objavili su danas da ovogodišnji MVP i osvajač Evrolige nisu u savršenoj vezi. Gorostas sa Zelenortskih ostrva nije zadovoljan ponudom Reala za produžetak saradnje. Aktuelni ugovor Tavaresu ističe narednog leta, a prema pisanju medija, njemu je "kraljevski klub" ponudio 3.5 miliona evra godišnje, ali kada se odbije porez, košarkašu ostaje 1.8 miliona.

Tu činjenicu bi mogla da iskoristi Crvena zvezda, piše Informer.

Crveno-beli, kako piše ovaj list, će imati veći budžet naredne sezone, pa nude sjajnom centru 2.5 miliona evra godišnje.

- KK Crvena zvezda će dogodine uložiti više novca u igrački kadar kako bi napala plasman u top-osam Evrolige, a možda i na fajnal-for. Valter Tavares je kontaktiran kao primarno pojačanje na poziciji centra i ponuđeno mu je više novca nego što dobija u Real Madridu. Povratne reakcije još nije bilo jer Tavaresa očekuje nova runda pregovora sa Realom - rekao je izvor Informera sa Malog Kalemegdana.

U istom tekstu se navodi i da je sjajani argentinski tandem Fakundo Kampaco - Luka Vildoza na izlaznim vratima. Kampaco je, prema toj verziji, već dogovorio saradnju sa Realom, dok Vildoza traži previše novaca za nastavak saradnje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track