NOVINARKA IZ SLOVENIJE IZMAMILA JOKIĆU OSMEH NA LICE: Postavila pitanje na SRPSKOM JEZIKU i oduševila Somborca!
Foto: Printscreen

zanimljiva scena

NOVINARKA IZ SLOVENIJE IZMAMILA JOKIĆU OSMEH NA LICE: Postavila pitanje na SRPSKOM JEZIKU i oduševila Somborca!

Košarka -

Košarkaš Denvera Nikola Jokić odgovarao je na pitanja novinara na konferenciji za medije pred finale NBA lige.

Nagetsi su prvi put u istoriji franšize obezbedili plasman u veliko NBA finale, pošto su sa 4:0 u seriji savladali Lejkerse i za prsten će se boriti protiv pobednika sedme utakmice finala Istoka u kom se sastaju Boston i Majami.

Najbolji igrač Denvera bio je sjajno raspoložen na konferenciji za medije. Srpski as je strpljivo odgovarao na brojna pitanja znatiželjnih novinara, a posebno su ga obradovala pitanja koja je dobio na srpskom jeziku.

Zanimljivo, nakon novinara "Arene sport" Nikoli se obratila novinarka Iva iz Slovenije. Srbin nije krio oduševljenje dok je Slovenka na srpskom jeziku sipala hvalospeve na njegov račun. Razvukao je širok osmeh na lice i odgovorio na njena zanimljiva pitanja.

"Nikola, pozdrav iz Slovenije! "Na Balkanu svi znamo koliko ste dobri, ali izgleda da tek sada nakon dve MVP titule i plasmana u finale ceo svet je to shvatio. Kako vi to doživljavate? I pitaću vas za našeg Vlatka Čančara, ne dobija mnogo prilike, ali kada god je dobio priliku dobro ih je koristio", pitala je novinarka iz Slovenije.

Jokić je prvo govorio o svom saigraču i dobrom prijatelju Čančaru.

"Kad god je dobio priliku, odigrao je na pravi način. Pokazao je da može da igra ovde, da napravi promenu i da ekipa igra bolje kada je on na terenu - što je, ako mene pitate, veoma bitno", istako je Jokić.

Zatim se osvrnuo na MVP titule.

"Što se tiče MVP titula stvarno ne razmišljam o tome. Možda će mi to puno više značiti tek kada završim karijeru, kada se osvrnem i pogledam te individualne nagrade", kaže srpski as.

Obraćanje novinarke iz Slovenije i Nikolinu reakciju možete pogledati na 11:50.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track