"MAREJ JE GLAVA ZMIJE, NE JOKIĆ" Izjava slavnog trenera odzvanja Amerikom: Jokić će svakako dominirati, ključ je zaustaviti NJEGA!
Foto: AP

da li se slažete?

"MAREJ JE GLAVA ZMIJE, NE JOKIĆ" Izjava slavnog trenera odzvanja Amerikom: Jokić će svakako dominirati, ključ je zaustaviti NJEGA!

Košarka -

Proslavljeni trener Golden Stejt Voriorsa, Stiv Ker, prokomentarisao je trijumf Majami Hita protiv Denvera u drugom meču finalne serije NBA lige.

Majami je napravio brejk u gostima i izjednačio na 1:1 u finalnoj seriji i naredna dva meča igraće pred svojim navijačim.

Stiv Ker smatra da je ključ pobede bila sjajna odbrana Džimija Batlera na šuteru Denvera Džamalu Mareju.

"Nisam pričao sa Spolstrom, ali vidim ga kako igračima na sastanku govori, 'Marej je glava zmije, ne Jokić'", kaže slavni stručnjak.

Marej je na ovom meču bio ispod svog proseka u plej-ofu, ubacio je 18 poena uz šut iz igre 7/15.

"Jokić će svakako dominirati. Mislim da su u Majamiju rekli da je Marej taj koga treba zaustaviti, tako da su krenuli sa Lavom, a Batlera stavili na Mareja. Pritisnuli su ga prilično i zaista uradili sve da ga izbace iz igre", smatra Ker.

Podsetimo, Jokić je u drugom meču finalne serije bio ubedljivo najefikasniji na terenu. Upisao je 41 poen, 11 skokova i četiri asistencije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track