MASKOTA MAJAMIJA ZAVRŠILA U BOLNICI POSLE NOKAUTA MEKGREGORA! Šta uradi čovek: Gledao dominaciju Jokića, pa se "malo" zaneo! VIDEO
Foto: Printscreen

da li je realno

MASKOTA MAJAMIJA ZAVRŠILA U BOLNICI POSLE NOKAUTA MEKGREGORA! Šta uradi čovek: Gledao dominaciju Jokića, pa se "malo" zaneo! VIDEO

Košarka -

Jedan od najboljih MMA boraca svih vremena, kontroverzni Irac Konor Mekgregor, uživo je pratio četvrti meč finalne serije NBA lige između Majamija i Denvera.

Jokić i družina još jednom su se pobrinuli da brojne svetske face, među kojima je bio i Mekgregor, razočarane napuste popularni "Kaseja centar" u Majamiju.

Denver je savladao Majami na gostovanju rezultatom 108:95, poveo sa 3:1 u finalnoj seriji i sada ga samo jedan trijumf deli od šampionskog prstena.

Mekgregor je iskoristio slobodno vereme da navrati do Kaeja centra, podrži Majami i odradi svoju klasičnu samopromociju.

Konor Mekgregor
foto: Megan Briggs / Getty images / Profimedia

U pauzi je izašao na teren i priredio pravi šou. Naime, slavnom borcu prišla je maskota Majamija koja je na rukama imala ogromne bokserske rukavice. Iako je sve bilo izrežirano, Mekgregor izazov shvatio previše ozbiljno, pa je jednim brutalnim udarcem levom rukom nokautirao je neserćnu maskotu. Dok je čuveni "Burnie" nepomično ležao na zemlji, Konor mu je zadao još jedan udarac.

Dok je Konor likovao, maskotu su bukvalno odvukli sa terena. Nesrećna maskota je nakon brutalnog udarca završila u bolnici na pregledima.

Pogledajete kako je to izgledalo:

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track