SVE JE STALO KAD SU SE ONI POJAVILI: Brat Nikole Jokića u Sombor doveo ovu LEPOTICU! Bio je košarkaš, postao ZVER u oktagonu FOTO
Foto: Nemanja Nikolić

PRIVUKLI PUNO PAŽNJE

SVE JE STALO KAD SU SE ONI POJAVILI: Brat Nikole Jokića u Sombor doveo ovu LEPOTICU! Bio je košarkaš, postao ZVER u oktagonu FOTO

Košarka -

Sombor je u nedelju 18. juna pozdravio šampiona NBA lige, Nikolu Jokića, koji se pojavio na gradskom hipodrom.

Centar Denvera gledao je trke konja iz svoje štale "Dream catcher", a zajedno sa njim na trke su stigli i članovi njegove porodice.

Puno pažnje svojim dolaskom izazvao je Nemanja Jokić, brat košarkaša, koji je na hipodrom stigao u društvu dečaka, devojčice i žene koja je pojavom zasenila sve.

Nemanja je Nikolin stariji brat, a kao i MVP finalne serije NBA, pokušava da privatan život drži daleko od očiju javnosti.

O Nemanji se zna da je 11 godina stariji od Nikole i da je tri godine igrao koledž košarku za Detroit Mersi.

Braća Jokić sa Nikolinom suprugom Natalijom
Braća Jokić sa Nikolinom suprugom Natalijomfoto: Instagram/jokic.natalija

Nakon toga je doneo odluku da promeni sport, pa je početo da se bavi borilačkim sportovima, između ostalog i MMA, gde se prilično dobro snalazio.

"Pravio sam greške. Kada sam bio mlad, košarka mi nije bila prioritet broj jedan. Izlasci, žurke, opijanje, devojke, to su mi bile glavne preokupacije. Sam sam donosio odluke tipa "neću ili hoću da treniram". I dalje mi je bila potrebna podrška porodice. To mi je nedostajalo tamo", rekao je jednom prilikom Nemanja Jokić.

Izvesna Amerikanka, Šenon, pominjala se kao izabranica Nemanje Jokića, ali kako se o privatnim stvarima u njegovom životu ne zna puno, javnosti nije u potpunosti poznato da li je upravo to lepotica koja se u roze haljini pojavila sa Nemanjom na Somborskom hipodromu.

1 / 3 Foto: Nemanja Nikolić

Nikola i Nemanja imaju starijeg brata, Strahinju, koji u nedelju nije prisustvovao trkama u Somboru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track