NEVIĐENO BOGATSTVO ZA PANTERA! Kapiten Partizana dobio NEPRISTOJNU PONUDU: Evropski gigant nudi Panteru 4,7 MILIONA EVRA!
Foto: Starsport©

ludilo

NEVIĐENO BOGATSTVO ZA PANTERA! Kapiten Partizana dobio NEPRISTOJNU PONUDU: Evropski gigant nudi Panteru 4,7 MILIONA EVRA!

Košarka -

Ataman po svaku cenu želi kapitena Partizana! Grčki Panatinaikos spreman je da izdvoji basnoslovnu sumu novca za najboljeg igrača crno-belih - Kevina Pantera!

Sjajni šuter odigrao je sezonu iz snova. Vodio je crno-bele do Top 8 Evrolige, uvršten je u drugu petorku najelitnijeg takmičenja i što je najvažnije - doneo ce svom timu prvu šampionsku titulu u ABA ligi posle 10 godina čekanja.

Crno-beli su u odlučujućem petom meču finalne serije pobedili Crvenu zvezdu rezultatom 96:85, a iskusni košarkaš je utakmicu završio sa 32 poena (8/11 za dva, 3/6 za tri, 7/8 slobodna bacanja) uz 5 skokova i 2 asistencije za 36 minuta na terenu, pa je zasluženo dobio MVP priznanje.

Meč protiv Zvezde u majstorici ABA finala Panteru je možda bio i poslednji u dresu Partizana. Naime, grčki mediji danas su objavili vest da je Panter glavna meta novog trenera Panatinaikosa Ergina Atamana i da je atinski klub spreman da izdvoji za beka crno-belih neverovatnih 4.7 miliona evra.

"Prema ekskluzivnim informacijama "Totalbasket.gr, Panatinaikos je ponudio Kevinu Panteru legendarnu sumu sa ciljem da dobije željeno 'da'. Panatinaikos nudi Panteru 4.7 miliona evra za dvogodišnji ugovor i čeka odgovor koji će dobiti u narednih nekoliko dana", piše grčki portal.

Podsetimo, Panter je nakon osvajanja trofeja otkrio da još uvek nije doneo odluku gde će nastaviti karijeru.

"Znaću za nekoliko dana. Nije tajna da je velika odluka predamnom, znaću sve za nekoliko dana. Sada je vreme za slavlje", rekao je kapiten Partizana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track