BARSELONA SE "OKOMILA" NA PARTIZAN: Katalonci žele još jednu zvezdu crno-belih!
Foto: Starsport©

TRANSFER PIJACA

BARSELONA SE "OKOMILA" NA PARTIZAN: Katalonci žele još jednu zvezdu crno-belih!

Košarka -

Nakon izuzetno uspešne sezone u Evroligi osvajanje ABA lige prvi put posle 10 godina igrači Partizana su na meti evropskih velikana.

Naročito je zagrizla Barselona koja je posle navodnog dogovora sa kapitenom Kevinom Panterom bacila udicu i Matijasa Lesora.

Barselona ima velikog konkurenta u Panatinaikosu koji sa novim trenerom Erginom Atamanom ne žali novac da napravi respektabilan tim.

Iz Katalonije još nema potvrde da će doskorašnji kapiten crno-belih potpisati dvogodišnji ugovor vredan čak 6 miliona evra, a izvesno je da bi Panter bio jedan od aduta i u eventualnom angažovanju Lesora.

Poznato je da je Panatinaikos ponudio dvogodišnji ugovor, uz platu od milion i po evra po sezoni, što je više nego što je Francuz imao u Humskoj, ali sada se u trku uključila i Barselona.

Lesor je prošle sezone u Evroligi prosečno beležio 12 poena, 7.1 skok, 1.4 asistenciju, 0.9 ukradenih lopti i 0.8 blokada, a u karijeri je igrao još za Monako, Makabi iz Tel Aviva, Crvenu zvezdu, Bajern, Unikahu, Šalon i Nanter.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track