ISPLIVAO ŠOKANTAN SNIMAK - JOKIĆ SKOČIO SA LITICE! Najbolji košarkaš sveta riskantnim potezom ostavio SVET U NEVERICI! (VIDEO)
Foto: Printscreen

da se smrzneš

ISPLIVAO ŠOKANTAN SNIMAK - JOKIĆ SKOČIO SA LITICE! Najbolji košarkaš sveta riskantnim potezom ostavio SVET U NEVERICI! (VIDEO)

Košarka -

Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je ostavio bez teksta fanove Nikole Jokića.

Posle izuzetno naporne i uspešne sezone koju je krunisao osvajanjem šampionskog prstena i priznanja za najboljeg igrača finalne serije, Jokić maksimalno uživa u zasluženom odmoru.

Za razliku od većine svojih kolega koji pauzu koriste kako bi posetili brojne egzotične destinacije širom sveta, skromni Somborac veći deo odmora rešio je da provede u svojoj zemlji.

Pratio je trke konja, igrao basket sa starim društvom u Somboru, na kratko je skoknuo i do Italije, a onda se sa društvom uputio ka Bosni i Hercegovini kako bi uživao u raftingu na reci Tari, odkakle je produžio i na čuvenu Drinsku regatu.

- Nikola je toliko normalan i jednostavan momak. Nama je čast što voli rafting i što nas je izabrao da uživa u avanturi, adrenalinu i netaknutoj prirodi - rekli su Kuriru ljudi iz kampa DMD rafting.

Najbolji košarkaš sveta izvodio je i razne akrobacije na ovom izletu. Pre nekoliko dana pojavio se snimak na kom sa čamca izvodi salto i skače u vodu, a sada je isplivao još jedan daleko rizičniji potez NBA superstara.

Nikola se popeo na jednu visoku liticu i skočio u ledenu reku. Njegov skok nije izgledao nimalo naivno.

Uverite se i sami:

Kurir sport

Bonus video:

01:06

Jokić pratio trku svog konja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track