DA LI JE JAN VESELI HTEO DA NAPUSTI RAŽNATOVIĆA I PLATI DO 200.000 EVRA? Pojavili se šokatni podaci, evo šta ovo znači za Partizan
Foto: Barbora Reichová / CNC / Profimedia

kuva se

DA LI JE JAN VESELI HTEO DA NAPUSTI RAŽNATOVIĆA I PLATI DO 200.000 EVRA? Pojavili se šokatni podaci, evo šta ovo znači za Partizan

Košarka -

Gde će narednu sezonu provesti Jan Veseli? Ugovor kaže Barselona, ali... Postoji tu dosta stavki koje mogu da preokrenu kompletnu situaciju.

Naime, juče se u košarkaškim krugovima pojavila informacija da je bilo razgovora na temu odlaska Jana iz agencije koja ga trenutno zastupa, a koja nije u najboljim odnosima sa KK Partizanom.

Navodno se čak i pominjala sumu koja ide do 200.000 evra, koliko bi iznosilo obeštećenje ako bi Veseli raskinuo saradnju sa trenutnim zastupnicima.

Moguće da je na kraju sve "leglo" (u celoj priči postoje i određeni porodični razlozi), ali to i dalje ne znači da je izvesno da Veselog nećemo videti već u ove sezone u dresu Partizana.

Jan Veseli
foto: AP

Izuzetno pouzdani izvori tvrde da će u slučaju da Jan promeni klub njegova destinacija biti Beograd i Partizan. Pita se naravno Barselona, ali i za to postoji rešenje (čitaj: obeštećenje).

Miško Ražnatović objavio je danas na Tviteru da Veseli ostaje u Barseloni sa kojom ima ugovor. Vreme će pokazati da li će se to i desiti.

Kurir sport

Bonus video:

00:25

Grobari žestoko vređali Petruševa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track