KURIR SAZNAJE: Čelnici Partizana u POTPUNOM ŠOKU - za Mirotićevu odluku saznali preko Instagrama!
Foto: Nenad Kostić, EPA Juan Carlos Hidalgo, Printscreen

NEOČEKIVANO

KURIR SAZNAJE: Čelnici Partizana u POTPUNOM ŠOKU - za Mirotićevu odluku saznali preko Instagrama!

Košarka -

Španski košarkaš Nikola Mirotić rekao je da je odustao od prelaska u Partizan zbog pretnji koje je dobio i jer ne želi da izlaže porodicu neprijatnostima i učestvuje u lošoj atmosferi koja je napravljena.

Mirotić se oglasio povodom navoda da će preći u Partizan, ali i pretnji koje je dobio da ne potpiše za taj beogradski klub. On nije naveo ko mu je pretio, a kako Kurir saznaje iz izvora bliskih klubu, predsednik Ostoja Mijailović i sportski direktor Zoran Savić za ovu odluku saznali su preko Instagrama.

Kako dalje navodi izvor čelnici crno-belog kluba nisu bili lično obavešteni od strane Mirotića sa kojim su nekoliko nedelja ranije dogorili detalje transfera.

Zoran Savić, Ostoja Mijailović
foto: Starsport

Podsetimo, Mirotić je već bio postigao dogovor sa Partizanom, čekalo se da raskine ugovor sa Barselonom, ali je nakon toga ipak odlučio da i pored velike želje da igra za srpski klub, ne želi da učestvuje u lošoj atmosferi koja je napravljena.

Mirotić je u objavi na Instagramu rekao da je "ceo život posvetio potrazi za istinom i pravednim odnosom prema svemu i da je to trnovit put koji zahteva posvećenost i predanost". On je rekao da je košarka deo njegovog života, da želi da nastavi da napreduje, da se razvija i raduje igri, zajedno sa porodicom.

Nikola Mirotić
foto: Starsport

Prethodne četiri sezone 32-godišnji košarkaš je nastupao za Barselonu. Prošle sezone je u Evroligi prosečno beležio 15,4 poena, 4,3 skoka, 1,2 asistencije i jednu ukradenu loptu po meču.

Mirotić je pored Barselone nastupao i za Real Madrid, kao i NBA klubove Čikago Bulse, Nju Orleans Pelikanse i Milvoki Bakse.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track