BRUTALNA IZJAVA NEMANJE NEDOVIĆA: Priča se da u Srbiji neće imati ko da prevede loptu, kao da mi ostali NE ZNAMO DA DRIBLAMO!
Foto: Profimedia

OBJASNIO

BRUTALNA IZJAVA NEMANJE NEDOVIĆA: Priča se da u Srbiji neće imati ko da prevede loptu, kao da mi ostali NE ZNAMO DA DRIBLAMO!

Košarka -

Reprezentativac Srbije Nemanja Nedović izjavio je da je spreman da preuzme i odgovornost na poziciji plejmejkera, ako to selektor bude zahtevao od njega.

Košarkaš Zvezde, koji se nalazi među kandidatima za put na Mundobasket, prilikom okupljanja nacionalnog tima rekao je da je cilj reprezentacije da se domogne medalje i obezbedi plasman na Olimpijske igre u Parizu.

Pošto se Vasilije Micić zahvalio selektoru na pozivu, postalo je jasno da će naš tim na veliko takmičenje ići bez klasčnog plejmejkera što bi moglo da bude ogroman problem, ali Nemanja ne brine. On smatra da među kandidatima postoje igrači koji su spremni da preuzmu odgovornost na kecu.

"Nije mi problem ni da se spustim na keca. I u Zvezdi sam ove godine na nekoliko utakmica igrao pleja i to dosta dobro. Gudurić je najveći deo sezone igrao na kecu. Ima nas, neće to biti preveliki problem. Neko mi je poslao članak u kojem piše da u Srbiji neće imati ko da prevede loptu, kao da mi ostali ne znamo da driblamo ili ne znam šta. Snaći ćemo se", poručio je Nemanja, prenosi Tanjug.

Iskusni bek smatra da je cilj na Svetskom prvenstvu prvenstveno plasman na Olimpijske igre.

On je istakao da je primarni cilj Orlova plasman na OI u Parizu.

"Svi moramo od početka da radimo ka tom cilju, da pravimo dobru atmosferu među nama i idemo u Manilu bez pritiska. Nema tu šta mnogo da se misli, lično uvek želim da idem na medalju. Osnovni cilj je plasman na Olimpijske igre, to sam čuo kroz priču sa selektorom i saigračima. Ali, da bi sve ovo imalo nekog smisla, medalja je nešto najbolje što može da se doživi i svi treba da gledamo u tom smeru", kaže Nedović.

Kurir sport

Bonus video:

01:39

Pešić obrazložio zašto su Jokić i Micić otkazali

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track