NAJPLAĆENIJI KOŠARKAŠ NA SVETU ŠETA 16 GODINA STARIJU DEVOJKU: Nedavno zaradio 304 miliona, sada ih deli sa Instagram modelom
Foto: Ethan Miller / Getty images / Profimedia / Instagram

Ljubav cveta

NAJPLAĆENIJI KOŠARKAŠ NA SVETU ŠETA 16 GODINA STARIJU DEVOJKU: Nedavno zaradio 304 miliona, sada ih deli sa Instagram modelom

Košarka -

Svet košarke prilično je šokirala nedavno vest da je Džejlen Braun (27) postao najplaćeniji košarkaš na svetu.

Boston Seltiks je svojoj zvezdi ponudio istorijski "supermaks" ugovor na osnovu kojeg će u narednih pet godina dobiti 304 miliona dolara.

Nakon potpisa, u žižu javnosti je dospeo njegov privatni život, odnosno njegova veza sa 43-godišnjom Bernis Burgos, Instagram modelom.

Bernis ima više od 7 miliona pratilaca na Instagramu, i živi od toga.

Njih dvoje su krajem prošle godine viđeni zajedno, ali se trude da se ne eksponiraju često u javnosti.

Bernis, koja je 16 godina starija od Džejlena, ima ćerku Ešli Meri koja je nekoliko meseci starija od Džejlena. Zanimljivo je i da je već pet godina baka, pošto je Ešli 2018. godine postala majka.

"Nisam bila previše srećna što sam postala baka. Smatrala sam da moja ćerka nije spremna za bebu", bila je sasvim iskrena Bernis koja je mama postala sa 16.

Braun je u NBA ligu stigao 2016. godine. Izabran je kao treći pik od strane Seltiksa i iz sezone u sezonu je bio sve bolji i bitniji deo ekipe iz Bostona. Protekla sezona mu je poenterski bila najbolja. Ubacivao je 26.6 poena po meču, uz sedam skokova i 3.5 asistencija po meču. Ukupno je u karijeri 27-godišnji bek na proseku od 18 poena i nešto preko pet skokova po utakmici.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track