ĐORĐEVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O ZVEZDI I PARTIZANU: Iznenađen sam! Nisam u takvom okruženju živeo i odrastao!
Foto: Dado Đilas

otvoreno

ĐORĐEVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O ZVEZDI I PARTIZANU: Iznenađen sam! Nisam u takvom okruženju živeo i odrastao!

Košarka -

Proslavljeni srpski košarkaš i trener, Aleksandar Saša Đorđević, prokomentarisao je aktuelna dešavanja u Crvenoj zvezdi i Partizanu.

U razgovoru za "Sport klub" aktuelni selektor Kine rekao je da je dobro što će Partizan i Zvezda drugu godinu zaredom igrati u Evroligi i što u ovom trenutku vlada ogromno interesovanje za klupsku košarku.

Bivši as Partizana ne krije da je iznenađen budžetima sa kojima raspolažu naši klubovi.

"Jako je dobro da se popularnost kreće u tom smeru, da je ljudi vole, da ljudi, prate, vole, navijaju i žive za jedan ili drugi klub. Bez obzira što se igrači i dalje dovode i što su ekipe komentitivne uvek postoji finansijska strana koja je za mene iznenađujuća, da mi u Srbiji imamo dovoljno finansija da pokrijemo sve te troškove za jedan klub, koji su enormni", kaže Đorđević i dodaje:

"Nisam u takvom okruženju živeo i odrastao, a sada je potpuno drugačije. Mi smo otišli na drugi nivo, što je jedne strane sjajno za navijače, atmosferu i košarku, samo o tome i treba da se priča. Rezultati su tu da pokažu da li će do njega i doći, a na igračima, stručnom štabu i menadžmentu da dovedu na najbolji mogući nivo da se dođe do željenih rezultata".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track