PROMENE U KK PARTIZAN - Kijanović se povukao sa mesta direktora kluba: Ne želim da komentarišem glasine!
Foto: Printskrin

posle šest godina

PROMENE U KK PARTIZAN - Kijanović se povukao sa mesta direktora kluba: Ne želim da komentarišem glasine!

Košarka -

Dosadašnji direktor košarkaškog kluba Partizan Dejan Kijanović potvrdio je danas da je, nakon šest godina, odlučio da se povuče sa te funkcije.

"Na prvom mestu, neke ekskluzivne glasine koje sam tokom odmora mogao da pročitam ne bih želeo da direktno komentarišem, jer ne bih voleo da upadnem u zamku da licitiram o nečijim krajnjim namerama i motivima. Ako neko nesto objavi, a tek nakon objave me pozove za komentar, mislim da to dovoljno govori", rekao je Kijanović za klupski sajt.

Kijanović je na mesto direktora Partizana došao u leto 2017. godine, da bi mu Upravni odbor još dva puta potvrđivao mandat.

"Za ovih šest godina, klub je prešao mnogo veliki put i iz pozicije u kojoj smo pripreme prvog tima započeli sa četiri igrača pod ugovorom i nekolicinom na probi, došli smo do mesta koje Partizanu po svim kriterijumima pripada. Danas smo regionalni šampioni i učesnici Evrolige, na šta sam neizmerno ponosan", istakao je on.

Kijanović je naveo da je tokom prošle sezone "osetio" da se "njegovo putovanje kao aktivnog člana Partizana završava".

"Shvatio sam da fizički i psihički umor polako sustižu motivaciju koje mi nikada ni u jednom poslu nije nedostajalo i već u prva dva meseca 2023. godine sam u dogovoru sa predsednikom kluba doneo odluku da se na kraju sezone povučem", rekao je on.

"Smatram da na tom mestu mora biti čovek koji je spreman da bude u službi Partizana 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji i da radi sa istim, ako ne i većim žarom nego što sam to činio ja", dodao je on.

Kijanović je zahvalio svim ljudima iz kluba na saradnji, svim poslovnim partnerima i svima koji su pomogli da se Partizan vrati na veliku scenu.

"Svom Partizanu želim da nastavi uzlaznom putanjom i da svi mi koji ovaj klub volimo, zajedno ostvarimo te snove o kojima sanjamo. Svakako, ostajem uz Partizan ali ne uz angažovanje koje bi iziskivalo konstantnu posvećenost dnevnim problemima", zaključio je Kijanović.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track