OGLASIO SE KOŠARKAŠ KOJI JE UMALO UBIO SVOJU DEVOJKU: Mačka mi je pretrčala put! Bio sam krvav, zato sam otišao kući!
Foto: Printskrin/Instagram

neverovatno

OGLASIO SE KOŠARKAŠ KOJI JE UMALO UBIO SVOJU DEVOJKU: Mačka mi je pretrčala put! Bio sam krvav, zato sam otišao kući!

Košarka -

Zabio se automobilom u drvo i umesto da pomogne svojoj devojci, samo je otišao kući. Ovo je epilog saobraćajne nesreće u glavnom gradu Rusije, čiji je akter bio košarkaš Boris Šprigin.

Boris Šprigin
foto: Printskrin/Instagram

Košarkaš amaterskog tima „Bizoni“ Boris Šprigin (33) ispričao je svoju verziju nesreće.

- Dogodila se nesreća, vozio sam se autom. Mačka je pretrčala put. Ja, naravno, nisam želeo da je pregazim i pokušao sam da izbegnem, zbog čega sam se zabio u drvo - rekao je Boris Šprigin za TV "Mač" i nastavio:

- Devojka koja je bila sa mnom u autu imala je slomljenu nogu. Nije izgubila svest, ja sam pomogao. Ona ne treba da se ljuti na mene. Prolaznici su pozvali hitnu, ona je otišla u bolnicu, a ja sam otišao kući da operem krv. Imao sam i rane, ali nisam išao kod lekara. Sa mnom je sve u redu.

Igrač tvrdi da nije bio u alkoholisanom stanju u vreme incidenta.

- Bio sam trezan u trenutku nesreće. Kada sam došao kući, odlučio sam da se oslobodim stresa, pa sam malo popio. U isto vreme, na internetu sam predstavljen kao neka vrsta kriminalca, iako nikoga nisam ubio. Ništa strašno se nije dogodilo. U tom trenutku policija me je stavila na saveznu poternicu. Optužen sam. Policija me je saslušala i pustila, kod kuće sam. Nema problema, tema je već sažvakana.

Boris Šprigin zabio se u drvo u Podolskoj ulici u Moskvi kabrioletom Ford Mustang GT. Košarkaš je napustio lice mesta, ali je kasnije u alkoholisanom stanju zadržan u svom stanu.

Kako prenosi telegram kanal Šot, protiv košarkaša su sastavljena četiri administrativna prekršaja: zbog vožnje u pijanom stanju, napuštanja mesta udesa, oštećenja putnih konstrukcija i upravljanja automobilom bez osiguranja. Preti mu novčane kazne u iznosu od oko 50.000 rubalja (oko 500 evra) i gubitka vozačke dozvole.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track