OBRADOVIĆ ZADOVOLJAN POSLE PLASMANA U FINALE ABA SUPERKUPA: O poslednjoj četvrtini ne bih trošio reči
Foto: Starsport©

ABA SUPERKUP

OBRADOVIĆ ZADOVOLJAN POSLE PLASMANA U FINALE ABA SUPERKUPA: O poslednjoj četvrtini ne bih trošio reči

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da je njegova ekipa odlično izgledala u prvom poluvremenu polufinala ABA Superkupa protiv Igokee i dodao da o igri u poslednjoj deonici "ne želi da troši reči".

"Radili smo trening kao pripremu ove utakmice i objasnili igračima sve kvalitete koje ima Igokea kao tim, način u napadu i neke stvari koje rade u odbrani. S jednim treningom smo dobili. Izuzetno sam zadovoljan, naravno prvim poluvremenom. Mislim da smo igrali tečno i dosta pametno, i u odbrani i u napadu", rekao je Obradović, prenosi klub.

"Sve neke zahteve koje smo postavili pred igrače mislim da su ispoštovali, odlično smo izgledali u prvom poluvremenu", dodao je on.

Košarkaši Partizana plasirali su se danas u finale ABA Superkupa, pošto su u polufinalu pobedili Igokeu sa 91:84.

"Treća četvrtina, u egalu. Negde ima i neke logike, a o poslednjoj ne bih trošio reči. To je nešto o čemu ćemo sigurno da pričamo već sutra pre podne na sastanku i na treningu", rekao je Obradović.

"Ponavljam još jednom, mislim da smo zasluženo pobedili i čestitam igračima na plasmanu u finale i naravno da probamo da se pripremimo za sutra ko god bude protiv nas u finalu", zaključio je trener Partizana.

Partizan će se za prvi trofej u sezoni boriti sa pobednikom drugog polufinala u kojem se sastaju Budućnost i Studentski centar.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track