"IZDAJNIK" SLUKAS PONOVO DOLIVA ULJE NA VATRU! Njegova najnovija izjava dodatno će RAZBESNETI navijače Olimpijakosa!
Foto: Panathinaikos BC

zanimljivo

"IZDAJNIK" SLUKAS PONOVO DOLIVA ULJE NA VATRU! Njegova najnovija izjava dodatno će RAZBESNETI navijače Olimpijakosa!

Košarka -

Novi as Panatinaikosa, grčki košarkaš Kostas Slukas, pričao je o tretmanu koji je imao kod navijača Olimpijakosa i Panatinaikosa dok je nastupao za Fenerbahče.

Šokantan transfer doskorašnjeg asa Olimpijakosa u redove ljutog rivala Panatinaikosa ovog leta podigao je veliku buru u Grčkoj. Njegov potez navijači Olimpijakosa shvatili su kao izdaju i ekspresno je postao jedna od najomraženijih osoba u Pireju.

Slukas pokušava da se dodvori navijačima Panatinaikosa, pa svojim izjavama doliva "ulje na vatru" i dodatno provocira ogorčene navijače Olimpijakosa. Tako je na pitanje novinara kakav prijem je imao kod navijača u Grčkoj dok je nastupao za Fener, iskoristio priliku da pece pristalice bivšeg kluba.

"Kao protivnik imao sam čudan osećaj, jer su mi aplaudirali, a obično su drugačije tretirali bivše igrače Olimpijakosa... Ono što želim da kažem je da me ljudi, navijači, poštuju i da nisam provokator. Istina je i da dok sam igrao za Fenerbahče više zvižduka dobio sam od navijača Olimpijakosa nego od navijača Panatinaikosa. Od dolaska ovde već sam osetio veliku ljubav navijača Panatinaikosa i jedva čekam da budu uz nas na svakoj utakmici kako bismo postigli velike stvari. Optimista sam što se tiče naredne sezone", rekao je Slukas.

Nema sumnje da će njegove reči samo dodatno iznervirati navijače iz Pireja.

Podsetimo, Slukas je u dva navrata sa velikim uspehom nosio dres Olimpijakosa. Prvi put bio je deo tima od 2008. do 2015. godine, a onda i od 2020. do 2023. Sa klubom iz Pireja dva puta je bio šampion Evrolige.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track