MEGA GOSTUJE U LJUBLJANI: Barać u Stožicama očekuje potpuno drugačiji meč od onog u Podgorici
Foto: KK Mega/Ivica Veselinov

ABA LIGA

MEGA GOSTUJE U LJUBLJANI: Barać u Stožicama očekuje potpuno drugačiji meč od onog u Podgorici

Košarka -

Trener košarkaša Mege Marko Barać rekao je danas da će predstojeća utakmica protiv Cedevita Olimpije na startu nove sezone u ABA ligi biti potpuno drugačija od one koje su ove dve ekipe odigrale nedavno na Superkupu u Podgorici.

"U pripremi ove utakmice jedna od najbitnijih stvari je bila da zaboravimo na naš susret na ABA Superkupu u Podgorici i da u Ljubljani možemo da očekujemo potpuno drugačiji tim u odnosu na taj meč", rekao je Barać, prenosi klub.

Košarkaši Mege gostuju u subotu ekipi Cedevite Olimpije u ljubljanskoj dvorani "Stožice", u okviru prvog kola ABA lige za sezonu 2023/24.

Barać je istakao da Cedevita Olimpija ima kvalitetan i iskusan Evrokup tim, sa iskusnim i kvalitetnim trenerom na klupi.

"Sada počinje ono najvažnije, a ja svakako verujem da će moja mlada ekipa rasti iz utakmice u utakmicu i da će uz vredan radi i kvalitetan pristup uspeti da ispuni ciljeve koji su postavljeni pred nju", rekao je trener Mege.

Cedevita Olimpija
foto: Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Prvotimac Mege Stefan Miljenović rekao je da njegova ekipa mora da da sve od sebe ako želi da ostvari pozitivan rezultat u Ljubljani.

"Očekuje nas veoma teško gostovanje, možda i jedno od najtežih u ligi. Iako smo nedavno na Superkupu u Podgorici pobedili Cedevitu Olimpiju, svesni smo da nas očekuje potpuno drugačija utakmica protiv veoma iskusne ekipe. Vredno smo radili i pripremali se i, ako pružimo maksimum, mislim da rezultat neće izostati i da ćemo novu sezonu započeti pobedom", rekao Miljenović.

Utakmica je na programu u subotu od 18.00.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track