NOVA EPSKA BRUKA ERGINA ATAMANA! Turski trener odveo ekipu u PROPAST, pa POBEGAO i dao objašnjenje koje je sve IZNERVIRALO!
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

nastavlja u svom stilu

NOVA EPSKA BRUKA ERGINA ATAMANA! Turski trener odveo ekipu u PROPAST, pa POBEGAO i dao objašnjenje koje je sve IZNERVIRALO!

Košarka -

Napravio je Panatinaikos "drim-tim" u letnjem prelaznom roku i to sve kako bi se vratio u sam vrh evropske košarke.

Ipak, ako se po jutru dan poznaje - neće sve ići tako glatko... "Zeleni" su doživeli rezultatsku katastrofu već u prvoj zvaničnoj utakmici, Superkupu Grčke, i to od najljućeg rivala Olimpijakosa.

Tim iz Pireja savladao je četu Ergina Atamana sa 75:51, a Panatinaikos je u prvom poluvremenu postigao tek 11 poena što je zaista velika sramota.

Odveo je turski trener ekipu u propast, pa je posle meča pobegao i nije se pojavio na konferenciji za medije. Tu je poslao svog pomoćnika, Savasa Kameridisa koji je otkrio zbog čega se navodno Ataman nije pojavio. Naime, Turčinu navodno nije bilo dobro, pa je propustio konferenciju za medije, a njegovo objašnjenje sve je iznerviralo.

Ergin Ataman
foto: @starsport

Kameridis je katastrofu svoje ekipe prokomentarisao na sledeći način:

- Čestitam Olimpijakosu, očigledno su pošteno pobedili. Način na koji smo ušli u utakmicu nije bio onakav kakav je trebalo da bude. Olimpijakos je dominirao energijom i izveo nas iz ritma. Takođe smo promašili nekoliko lakih polaganja i neke šuteve koji bi nas držali u igri. Sve ovo je napravilo veliki pritisak na ekipu i prvo poluvreme smo završili sa katastrofalnih 37-11, 26 poena razlike. Bilo je teško vratiti se. Pokušavali smo u drugom poluvremenu, našli smo neke šuteve, ali kao što sam rekao, veoma je teško vratiti se iz takvog prvog poluvremena - istakao je on.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track