PA, OVO JE TEŽE PROMAŠITI! MIROTIĆ SE OBRUKAO NA DEBIJU! Nestvarano šta je uradio slavni as - bio je "sam kao duh", a onda...
Foto: Printscreen/Twitter

kako, bre?

PA, OVO JE TEŽE PROMAŠITI! MIROTIĆ SE OBRUKAO NA DEBIJU! Nestvarano šta je uradio slavni as - bio je "sam kao duh", a onda...

Košarka -

Sinoć je pobedu posle produžetka upisao Fenerbahče, koji je na svom parketu savladao Milano rezultatom 85:82.

Navijači italijanskog tima jedva su čekali sinoćnji susret, s obzirom da je debi u dresu Milana upisao fenomenalni Nikola Mirotić.

Proslavljeni košarkaš je odigrao maestralnu utakmicu u kojoj je postigao 24 poena, ali je promašio trojku kojom je mogao da još više "zakuva".

Mirotić je ostvario dabl-dabl učinak sa 27 poena i 11 skokova za ukupan indeks korisnosti neverovatnih 38, a na sve to je imao šut iz igre preko 60 odsto.

Nikola Mirotić
foto: Muhammed Enes Yildirim / AFP / Profimedia

Ipak, u jednom momentu 32-godišnji košarkaš se propisno obrukao, a video u kom je on glavni akter ogromnom brzinom se širi mrežama.

Naime, u jednoj kontri, Mirotić je apsolutno sam krenuo ka protivničkom košu, želeo je da "položi" loptu, ali u toj nameri nije uspeo. Zaista neverovatno.

Ovakav promašaj se retko viđa na košarkaškim terenima, posebno kada su igrači ovakvog kalibra u pitanju. Kako je to izgledalo pogledajte u priloženom video snimku:

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track