SRBIN VRATIO "IZDAJNIKA" NA FABRIČKA PODEŠAVANJA! Nikola uništio PAO: Brutalno ZALEPIO Slukasa, pa "STAVIO NA POSTER" Lesora!
Foto: Printscreen

dominirao

SRBIN VRATIO "IZDAJNIKA" NA FABRIČKA PODEŠAVANJA! Nikola uništio PAO: Brutalno ZALEPIO Slukasa, pa "STAVIO NA POSTER" Lesora!

Košarka -

Srpski reprezentativac briljirao je u produžetku spektakularnog derbija prvog kola Evrolige između Panatinaikosa i Olimpijakosa.

Spektakl odmah na startu Evrolige! Košarkaši Olimpijakosa i Panatinaikosa priredili su ljubiteljima košarke neviđen šou u prvom kolu najjačeg evropskog takmičenja.

Fantastičan grčki derbi odlučen je posle produžetka, a do pobede zasluženo su stigli gosti iz Pireja (78:88) koji su u dodatnih pet minuta, zahvaljujući mastralnom Nikoli Milutinovu, uništili Panatinaikos.

Reprezentativac Srbije odigrao je sjajan meč, ubacio je 15 poena i zabeležio sedam skokova, a posebno se istakao u produžetku kada je zatvorio sve prilaze košu Olimpijakosa i atraktivnim potezima dokusurio ljutog rivala.

Na nešto više od dva minuta pre kraja meča, Milutinov je brutalnom rampom zaustavio "idajnika" Kostasa Slukasa, a već u narednom napadu spektakularnim zakucavnjem preko Matijasa Lesora doneo velikih +7 svom timu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track