HULIGANI PRIREDILI PAKAO SRPSKOM TRENERU! Alimpijević kao najveći NEPRIJATELJ dočekan u Bursi - pogledajte šta su uradili! (VIDEO)
Foto: Printscreen

SRAMOTA

HULIGANI PRIREDILI PAKAO SRPSKOM TRENERU! Alimpijević kao najveći NEPRIJATELJ dočekan u Bursi - pogledajte šta su uradili! (VIDEO)

Košarka -

Trener Bešiktaša Dušan Alimpijević doživeo je ogromnu neprijatnost na gostovanju u Bursi.

Srpski stručnjak neprijateljski je dočekan od strane navijača i igrača svog bivšeg tima.

Navijači Burse brzo su zaboravili sve radosti koje im je prethodnih sezona doneo srpski stručnjak. Žestoko su mu zamerili što je napustio klub ovog leta i preuzeo Bešiktaš, pa su mu priredili pravi pakao.

Štampali su novčanice od sto dolara na koma se nalazi lik Dušana Alimpijevića i na tribinama raširili ogroman transparent na kom je Alimpijević koji misli o novcu. Pored srpskog trenera na meti ogorčenih navijača našli su se i bivši košarkaš Derek Nidam i Nedim Jukel, bivši generalni menadžer Burse, koji tu funkciju danas obavlja u Bešiktašu.

Zvižduci, prozivke tokom meča, transparenti nisu bili jedina neprijatnost koju je Alimpijević doživeo na ovom gostovanju. Naime, nakon meča na njega je nasrnuo igrač bivšeg kluba Omer Utiku. Malo je nedostajalo da dođe do fizičkog sukoba. Nakon prozivki turskog košarkaša, Alimpijević je izgubio živce, ali obezbeđenje koje je bilo prisutno na terenu uspelo je da ih razdvoji na vreme.

Inače, Bešiktaš je doživeo poraz od Bursaspora posle produžetka (82:76).

Kurir sport

00:43

FRKA NA KRAJU MEČA: Kalmar provocirao srpskog golmana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track