IVANOVIĆ PRED OKRŠAJ SA MONAKOM: Nisu počeli baš dobro, ali zato će biti još OPASNIJI!
Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

OPREZ

IVANOVIĆ PRED OKRŠAJ SA MONAKOM: Nisu počeli baš dobro, ali zato će biti još OPASNIJI!

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je danas da će u predstojećoj utakmici Evrolige protiv Monaka ključno biti strpljenje njegove ekipe, i u odbrani i u napadu.

"Svaka utakmica Evrolige je bitna, naročito ova, nakon poraza u Kaunasu. Biće teško, protiv odlične ekipe koja je prema svim prognozama pre početka važila za favorita da ide na fajnal-for, koja ima izvanredan kvalitet. Nisu počeli baš dobro, ali zato će biti još opasniji", rekao je Ivanović novinarima u Beogradu, prenosi klub.

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće sutra ekipu Monaka, u utakmici trećeg kola Evrolige.

Crveno-beli su u prva dva kola upisali pobedu i poraz, dok Monako ima dva poraza.

"Moramo da budemo fokusirani i spremni za težak meč i verovatno 40 minuta ujednačene igre. Sigurno će igrati koncentrisano i snažno, pa i mi moramo tako. Košarka je sport gde 40 minuta mora da se igra, ne 35 ili 39. Moramo biti spremni, da igramo sa mnogo strpljenja. Monako igra izuzetno čvrsto u odbrani i kvalitetno u napadu. Ključ će biti naše strpljenje u napadu i odbrani", rekao je Ivanović.

Trener Zvezde je napomenuo i da će podrška publike biti izuzetno važna.

"Ta pomoć nam je uvek bila dodatni motiv, kako prošle sezone tako i na dosadašnjim utakmicama, igrači su davali više od sebe. Nadamo se da će i sutra biti tako, jer nam je potrebna", zaključio je Ivanović.

Crvena Zveda, KK Crvena zvezda, KK Cedevita, Adam Hanga
foto: Petar Aleksić

Košarkaš Zvezde Adam Hanga je naveo da očekuje tešku utakmicu i naveo da Monako ima ogroman idnividualni kvalitet i igrače koji mogu da rešavaju utakmice jedan na jedan.

"Roster i sastav je ostao gotovo isti, nisu najbolje otvorili sezonu i imaju pritisak da moraju da pobede. To je draž i lepota takmičenja u Evroligi. Svaka utakmica je bitna. Očigledno, za njih je to veoma važna utakmica, kao i za nas", rekao je Hanga.

"Veoma je važno da ne izgubimo dve utakmice zaredom. Naročito, ne smemo izgubiti utakmicu kod kuće, ali smo oduševljeni što ćemo narednu utakmicu igrati kod kuće pred našim navijačima", dodao je on.

Utakmica Crvena zvezda - Monako na programu je sutra od 20.00 u Beogradskoj areni.

Kurir sport

00:17

GORI ARENA! DELIJE POSLALE PORUKU SRBIMA NA KiM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track