KIPTI OD BESA! Gazda Panatinaikosa žestoko OPLEO po Evroligi: Ne poštujete naših šest titula, porodicu, NAJBOLJEG TRENERA U EVROPI
Foto: Stefanos Kyriazis/IPA Sport/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia

BURA

KIPTI OD BESA! Gazda Panatinaikosa žestoko OPLEO po Evroligi: Ne poštujete naših šest titula, porodicu, NAJBOLJEG TRENERA U EVROPI

Košarka -

Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos žestoko je isprozivao Evroligu.

Košarkaši Panatinaikosa doživeli su treći poraz u Evroligi, pošto su u četvrtom kolu posle uzbudljive završnice i produžetka poraženi u Atini od ekipe Makabija (86:81).

Meč je obeležilo isključenje trenera domaćeg tima Ergina Atamana, koji je u trećoj deonici nakon jedne diskutabilne odluke nasrnuo na nemačkog sudiju Roberta Lotermozera.

Predsednik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos takođe nije bio zadovoljan suđenjem, pa je na Instagramu opleo po Evroligi. Objavio je fotografiju Atamana i sudije Lotermozera uz žestok komentar:

"Ne poštujete naših šest titula, ne poštujete naš brend, ne poštujete našu porodicu koja preko 30 godina ulaže u košarku... Ne poštujete, prema svim parametrima, najboljeg trenera u Evropi. I na kraju krajeva, ne poštujete naše navijače. Na osnovu čega mislite da mi treba vas da respektujemo?", odbrusio je Janakopulos.

Dimitris Janakopulos
foto: Printscreen

Kurir sport

00:17

Ataman pravi haos

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track