ISPLIVALI JEZIVI DETALJI TUČE! ČEKIĆIMA I PALICAMA NAPALI PRISTALICE ZVEZDE! Mučki udarali studente - završili su u URGENTNOM!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

napad

ISPLIVALI JEZIVI DETALJI TUČE! ČEKIĆIMA I PALICAMA NAPALI PRISTALICE ZVEZDE! Mučki udarali studente - završili su u URGENTNOM!

Košarka -

Simpatizeri Crvene zvezde, koji su u juče doputovali u Bolonju na meč četvrtog kola Evrolige protiv domaćeg Virtusa, napadnuti su u tom italijanskom gradu.

Nakon tuče, nekoliko mlađih pristalica crveno-belih sa povredama je završilo u bolnici.

Kako javlja tamošnji državni medijski servis, grupa navijača Rome napala je simpatizere crveno-belih čekićima i palicama.

"Nasilnički napad desio se popodne u petak, 20. oktobra, u kraju San Donato u Bolonji. Bila je to svojevrsna kaznena ekspedicija koja je napala grupu 20-godišnjaka, studenata srpske nacionalnosti.

Grupa mladića koji su bili sa kapuljačama zaskočila ih je i počela da ih tuče palicama i čekićima.

Od petorice studenata, trojica su uspela da pobegnu i izbegnu nasilje, dok su dvojica, starosti 23 i 24 godine, višestruko puta udarani, jedan u glavu, drugi u ruku. Povrede, na sreću, nisu opasne po život, ali su odvedeni u urgentno odeljenje bolnice Sant'Orsola. Karabinjeni su na mestu ovog napada - javio je RAI!

Kurir sport

Bonus video:

00:16

Navijači Jang Bojsa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track