EKSPLOZIJA EMOCIJA U DUPKE PUNOJ ARENI! Grobari skandirali Aleksi, a onda je Smajli uzeo MEGAFON i usledila je FEŠTA ZA PAMĆENJE!
Foto: @starsport

LUDO SLAVLJE

EKSPLOZIJA EMOCIJA U DUPKE PUNOJ ARENI! Grobari skandirali Aleksi, a onda je Smajli uzeo MEGAFON i usledila je FEŠTA ZA PAMĆENJE!

Košarka -

Košarkaši Partizana sa vernim navijačima proslavili su trijumf u prvom ovosezonskom večitom derbiju.

Partizan je pred svojim navijačima stigao do drugog trijumfa u Evroligi, pošto je u petom kolu elitnog takmičenja posle velikog preokreta savladao gradskog rivala Crvenu zvezdu rezultatom 88:86.

Posle tri vezana poraza crno-beli su savladali ljutog rivala i prekinuli negativan niz. Koliko je ovaj trijumf značio igračima i navijačima jasno se moglo videti nakon poslednjeg zvuka sirene, kada je "Arena" prosto "eksplodirala" od emocija.

1 / 6 Foto: @starsport

Skandirali su oduševljeni Grobari svom junaku Aleksi Avramoviću, koji je nestvarnom sekvencom u poslednjoj deonici doneo preokret i trijumf crno-belima, a onda je na scenu stupio mladi Alen Smailagić. Tokom ludog slavlja sa Grobarima centar crno-belih je preuzeo megafon i poveo navijanje! Usledila je fešta za pamćenje!

Kurir sport

02:34

Aleksa Avramović posle pobede nad Zvezdom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track