"TOLIKO NE KOŠTA NI KADA IZNAJMITE SALU U ŠKOLI" Čović potkačio Partizan - spomenuo razne cifre, a zbog ovoga je posebno BESAN!
Foto: Starsport

"TOLIKO NE KOŠTA NI KADA IZNAJMITE SALU U ŠKOLI" Čović potkačio Partizan - spomenuo razne cifre, a zbog ovoga je posebno BESAN!

Košarka -

Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović gostovao je ovog jutra na TV Prva gde je otvoreno govorio o problemima sa kojima se crveno-beli susreću, pogotovo kada su u pitanju termini u beogradskoj "Štark areni".

Crveno-belima se ne sviđa kako su se raspodelili termini za treninge prvog tima i mlađih selekcija, pa su svoje nezadovoljstvo juče izrazili putem saopštenja, a danas je o tome govorio i Nebojša Čović.

"Mi sada imamo dodatan problem. Uskoro nećemo imati dovoljne uslove za normalno odvijanje treninga iako smo se sve dogovorili. Dogovorili smo se da po 50 odsto koristimo Arenu. Ali, moramo da koristimo i malu salu za treninge. Mi još nismo ušli u nju. Tu su priče da Partizan ima ugovor. Partizanu je ugovor raskinut 5.5.2023. godine. Dopis od raskida ugovora je potpisan od direktora Arene Gorana Grbovića, upućen Partizanu. Na bazi toga smo se dogovarali, baš kao i 2018. godine", rekao je Čović.

Govorio je Čović o uslovima pod kojima je KK Partizan iznajmljivao malu salu.

"Uslovi pod kojima su oni imali male sale u Areni su neverovatni. Devet hiljada evra neto mesečno za 450 ili 500 sati koje koristite. To izađe bruto oko 2.800 dinara po satu. To nemate ni kada iznajmljujete sale u osnovnim školama", dodao je Čović.

Kurir sport

Bonus video:

00:14

Atmosfera ispred Arene pred meč Partizan - Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track