"AJDE! MOLIM VAS, AJDE!" Teodosić u Zvezdi kao NIGDE, NIKADA! Ovaj video pokazuje da je u crveno-belom POTPUNO DRUGAČIJI!
Foto: Starsport

PROMENA

"AJDE! MOLIM VAS, AJDE!" Teodosić u Zvezdi kao NIGDE, NIKADA! Ovaj video pokazuje da je u crveno-belom POTPUNO DRUGAČIJI!

Košarka -

Dva poteza Miloša Teodosića našla su se u najboljih 10 poteza šestog kola Evrolige.

U pitanju su dve asistencije iskusnog plejmejkera Crvene zvezde na meču protiv Bajerna. Pokazao je na toj utakmici zbog čega je već dugi niz godina u samom vrhu kada je reč o najboljim organizatorima igre u Evropi.

Dugo su ga čekali na Malom Kalemegdanu, a pored onoga što se od njega očekivalo, nekadašnji reprezentativac Srbije doneo je crveno-belima i nešto što niko nije mislio da će dobiti.

Dve asistencije impresionirale su Evroligu, a imao ih je ukupno 11, uz to je postigao 16 poena, pa je u ta dva segmenta bio najbolji u svom timu. Bio je i najkorisniji pojedinac na utakmici sa 22 indeksna poena.

Međutim, ono što prvo upada u oko kada se gleda Teodosić u crveno-belom dresu jeste nešto što do sada nismo mogli da vidimo od njega.

Od flegmatičnog, potpuno mirnog tipa, koji ne menja izraz lica šta god da se dešava na terenu, postao je igrač koji najburnije reaguje od svih košarkaša crveno-belih.

Teodosić stiska pesnice, urla, skače i slavi kao nikada ranije.

1 / 9 Foto: Petar Aleksić

Crvena zvezda je dan nakon pobede protiv Bajerna objavila video na kojem se vidi kako plejmejker traži podršku sa tribina.

Pri vođstu Bajerna rezultatom 27:19 sredinom druge četvrtine, Luka Mitrović je pogodio slobodno bacanje, a onda je Šabaz Nejpir ukrao loptu i odmah je dodao Teodosiću.

Usledilo je "alej-up" kombinacija i zakucavanje Mitrovića. Zvezda je prišla na 22:27, a Teodosić je u tim trenucima strastveno gestikulirao ka publici.

"Ajde! Molim vas, ajde!", tražio je Teodosić nikad jaču podršku navijača.

Na kraju se isplatio trud košarkaša, ali i navijača crveno-belih, pa je Bajern pao u završnici utakmice.

Kurir sport

Bonus video:

00:14

Atmosfera ispred Arene pred meč Partizan - Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track