PROŠLI KROZ PAKAO! Supruga Miloša Teodosića IZGUBILA BEBU posle SAOBRAĆAJNE NESREĆE: "Nosila sam dvojke, ostala je samo Petra..."
Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

užas

PROŠLI KROZ PAKAO! Supruga Miloša Teodosića IZGUBILA BEBU posle SAOBRAĆAJNE NESREĆE: "Nosila sam dvojke, ostala je samo Petra..."

Košarka -

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin važe za jedan od najpoznatijih parova u svetu srpskog sporta.

Na utakmici u kojoj je Crvena zvezda savladala Budućnost rezultatom 95:86 u centar pažnje naše javnosti stigla su i deca Miloša Teodosića - Petra i Bogdan. "Ukrali su šou" košarkašima na terenu mališani koji su bili pod budnim okom fotografa, a malo manje je poznato koliko su Miloš i Jelisaveta dugo pokušavali da dobiju decu.

1 / 4 Foto: Ata images

Gostujući u emisiji "TV lica, kao sav normalan svet", Jelisaveta Orašanin je jednom prilikom otkrila da je Petru dobila iz petog pokušaja vantelesne oplodnje.

- Petru sam dobila iz petog puta. Žene moraju da bude jake. Meni je taj period trajao godinu i po dana. Imala sam dva neuspešna pokušaja, na kraju pobačaj i prolazila sam kroz razne faze - istakla je Jelisaveta, pa otkrila i da je Petra trebala da ima blizanca, ali on nikada nije ugledao svetlost dana:

- Vantelesnu sam radila usputno. Snimanja i rad su bili jedini način da to preživim. Imala sam strah od neuspeha. Ipak, nikad nisam klonula duhom. Na poslednjoj vantelesnoj sam se malo i smirila, a imala sam saobraćajnu nesreću. Nosila sam dvojke, ali je ostala Petra.

Izašli su jači iz svega Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin, te sada uživaju u srećnom braku i velikoj ljubavi.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:28

Haos pred večiti derbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track