DONČIĆ DOBIO KOLENO U GLAVU, PA SE RAZGOROPADIO Zbog mogućeg POTRESA MOZGA izašao iz igre, a onda se vratio i SERVIRAO IM OSVETU!
Foto: Mike Ehrmann / Getty images / Profimedia

NBA

DONČIĆ DOBIO KOLENO U GLAVU, PA SE RAZGOROPADIO Zbog mogućeg POTRESA MOZGA izašao iz igre, a onda se vratio i SERVIRAO IM OSVETU!

Košarka -

Košarkaši Dalasa savladali su na gostovanju Orlando rezultatom 117:102, a junak trijumfa bio je maestralni Slovenac Luka Dončić.

Luka je završio meč sa 29 poena, šest asistencija i tri skoka.

Bez sumnje, imao bi sjajni as i impresivnije brojke, da zbog brutalnog udarca koji je dobio u trećoj deonici nije bio prinuđen da izađe iz igre.

Naime, Dončić je propustio poslednjih sedam minuta treće četvrtine, pošto je dobio udarac kolenom u glavu od protivničkog igrača.

Odmah je morao da napusti teren kako bi se lekarski tim uverio da nije pretrpeo potres mozga.

Srećom, do povrede nije došlo, pa se Luka vratio u poslednjoj deonici i servirao osvetu protivnicima. Odigrao je fantastično u finišu, postigao 12 od ukupno 29 poena i doneo šesti trijumf svom timu.

Nakon meča Luka je prokomentarisao grubu igru igrača Orlanda i požalio se na suđenje.

"Udarili su me u lice i to je morao da bude faul. Trebalo je definitivno to da pregledaju. Mislim da je pravilo da kada te udare u lice, moraju da pregledaju da vide da li je bio nameran faul ili ne, zar ne? Kao što sam rekao, triput su me udarili u lice, a dva puta nije bio ni faul", rekao je Dončić.

Kurir sport

00:57

Dončić igra pod bolovima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track