IMALA SAM ODNOSE S POLA NBA TIMA! Šokantno priznanje BRUTALNE Amerikanke koje je UZBURKALO javnost: "To nisu bili igrači sa klupe"
Foto: Printscreen / Instagram / jenrufo

ko li je u pitanju?

IMALA SAM ODNOSE S POLA NBA TIMA! Šokantno priznanje BRUTALNE Amerikanke koje je UZBURKALO javnost: "To nisu bili igrači sa klupe"

Košarka -

Nekadašnja "čirlidersica" Bruklin Netsa, atraktivna Amerikanka Džen Rufo, iznela je šokantno priznanje koje je uzburkalo javnost.

Naime, ona je otkrila kako je spavala sa nekolicinom igrača tog NBA tima i pored toga što joj je ugovor to branio.

- Nije vam dozvoljen kontakt s igračima po ugovoru, ali mislim da igrači nemaju takvu stavku u svojim ugovorima i mogu da rade šta im je volja. Ja sam to u svakom slučaju radila. Ne dopuštaju nam da to radimo jer smatraju da nam polni odnosi oduzimaju talent. Ne delim to mišljenje. Mogu da budem i talentovana i aktivna u krevetu - rekla je Džen, pa dodala da ne želi da imenuje koji su igrači bili u pitanju:

- Imala sam odnose s nekoliko igrača Netsa dok sam plesla tamo četiri godine. Ne želim o imenima, ali nisu bili igrači s klupe.

Džen je plesala za Bruklin oko četiri godine od 2011. do 2015. a sada se čitava planeta pita - koji su to igrači sa kojima je brutalna Amerikanka spavala. Pišite nam u komentarima vaše favorite.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:15

NOLE OPČINIO NBA ZVEZDU! Dončić nije krio oduševljenje zbog susreta sa Srbinom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track