"JOKIĆ NE MOŽE DA NASLEDI LEBRONA" Ostin Rivers sumnja u Srbina - tvrdio da je Džejms IKONA NBA lige, a zamena - NE POSTOJI!
Foto: Harry How / Getty images / Profimedia

nba

"JOKIĆ NE MOŽE DA NASLEDI LEBRONA" Ostin Rivers sumnja u Srbina - tvrdio da je Džejms IKONA NBA lige, a zamena - NE POSTOJI!

Košarka -

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić upisao je novi tripl-dabl ove sezone i tako pretekao Lebrona Džejmsa i Džejsona Kida na večnoj listi igrača po broju trostrukih dvocifrenih učinaka.

Na krilima čudesnog Jokića Nagetsi su zabeležili sedmi trijumf u sezoni, pošto su na svom terenu savladali Nju Orleans rezultatom 134:116.

U trijumfu svog tima Jokić ubacio je 35 poena, 14 skokova i 12 asistencija i tako došao do istorijskog 108. tripl-dabla u karijeri.

Ipak, nekadašnji košarkašk Klipersa Ostin Rivers tvrdi da ne postoji igrač koji može da nasledi legendarnog Lebrona Džejmsa.

- I dalje se u tom smislu oslanjamo na Lebrona, da on bude lice naše lige. Ima 38 godina, ali nemamo nikog drugog - rekao je Ostin i dodao da srpski as nikada neće moći da nasledi Lebrona u tom smislu:

- Jokić to ne želi i nema igru u smislu stila i sjaja, nema buke koja sve to prati. Njega morate da gledate na TV-u, ali ima stvari koje su Lebron, Majk i Kobi mogli da urade u smislu da vam ostanu otvorena usta. Čitav rad tela, sve, toga više nemamo - poručio je Rivers.

Kurir sport

Bonus video:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track