MALI ZVEZDAŠ FILIP UPOZNAO JAGA DOS SANTOSA: Dečiji osmeh nema cenu, a Zvezda je još jednom pokazala da je porodica!
Foto: Printskrin/Instagram

prelepo

MALI ZVEZDAŠ FILIP UPOZNAO JAGA DOS SANTOSA: Dečiji osmeh nema cenu, a Zvezda je još jednom pokazala da je porodica!

Košarka -

Jago dos Santos, košarkaš Crvene zvezde, upoznao je malog Filipa, dečaka čija je reakcija posle pobedničke trojke Brazilca obišla ceo svet.

Jago dos Santos dao je trojku protiv Bajerna u Evroligi i tako prelomio utakmicu. Mali Filip prvo je prekrio oči kod šuta, a onda kada je čuo reakciju podigao ruke. Sve su to zabaležile kamere, dovoljno za jednu neverovatnu toplu ljudsku priču.

Posebno što je Jago dos Santos iste večeri zatražio da upozna dečaka. Na utakmici Crvene zvezde Meridianbet i Budućnosti mališan je bio gost kluba i svih igrača.

"U četvrtak na tribinama, u nedelju u svlačionici sa igračima, hodniku koji vodi na teren uz svoje junake, kasnije i pored terena bodreći svoju Crvenu zvezdu…Filip je video sve što prethodi jednoj utakmici i iz drugog ugla bio u prilici da vidi kako se momci u crveno-belim dresovima pripremaju, a kasnije i igraju i na kraju slave pobedu u jednom važnom duelu - piše zvanična instagram stranica KK Crvena zvezda Merdianbet i nastavlja:

- Osim poklona KK Crvena zvezda Meridianbet, Filip je kući otišao bogatiji i za patike Jaga Dos Santosa, ali ono najvrednije – nezaboravno iskustvo i sećanje koje će imati iz druženja sa našim košarkašima i sa jedne važne utakmice naše Crvene zvezde."

Kurir sport

00:14

Atmosfera ispred Arene pred meč Partizan - Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track