PRIJATELJI SU MI SE JAVLJALI DA MI KAŽU DA ĆU IGRATI ZA NAJBOLJEG TRENERA! Prve reči velikog pojačanja Partizana oduševiće Grobare
Foto: Printscreen

BRAZILAC U BEOGRADU

PRIJATELJI SU MI SE JAVLJALI DA MI KAŽU DA ĆU IGRATI ZA NAJBOLJEG TRENERA! Prve reči velikog pojačanja Partizana oduševiće Grobare

Košarka -

Novi košarkaš Partizana, Bruno Kaboklo, prvi put je govorio za javnost otkako je stigao u Beograd.

Crno-beli su u utorak saopštili da će Brazilac pojačati ekipu pred naredne obaveze u Evroligi i ABA ligi. Centar je govorio za klupsku televiziju.

- Za mene je Partizan poseban, znao sam da je veliki klub. Već sam video ljubav i strast navijača, tim me je lepo prihvatio, počastvovan sam - rekao je Kaboklo i dodao:

- Kad sam potpisao, mnogo prijatelja mi se javilo sa porukom da ću igrati za najboljeg trenera u Evropi. Već poznajem neke momke, imamo odličan tim. Veoma sam uzbuđen i ne mogu da dočekam da zaigram za ovaj klub.

Prvi put u karijeri igraće Evroligu

- Biće teško, ali daću sve od sebe, nadam se da mogu da doprinesem od starta. Biću fokusiran da to uradim. Znam šta mogu i šta mogu da donesem – skokovi, prisustvo pod košem, energija. Uvek pokušavam da odigram jako svaki meč i nastaviću tako - poručio je Kaboklo.

Brazilski košarkaš je prošle sezone u dresu Ulma u Evrokupu beležio 17,4 poena, 7,8 skokova i 1,5 blokadu po utakmici.

Kurir sport

Bonus video:

00:14

Atmosfera ispred Arene pred meč Partizan - Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track