ŽELJKO OBRADOVIĆ POSLE VELIKE POBEDE: Trener Partizana otkrio šta se desilo u poluvremenu meča "Kad smo zaratili - zaratili smo"
Foto: Starsport©

EVROLIGA

ŽELJKO OBRADOVIĆ POSLE VELIKE POBEDE: Trener Partizana otkrio šta se desilo u poluvremenu meča "Kad smo zaratili - zaratili smo"

Košarka -

Trener Partizana Željko Obradović imao je mnogo razloga za zadovoljstvo zbog reakcije tima u drugom poluvremenu meča protiv Fenerbahčea.

- Shvatili smo na poluvremenu da sve moramo da promenimo. Zaigrali smo bolju odbranu u nastavku, igrali smo pametniji napad. Čestitam i zahvaljujem se mojim igračima na ovome. Hvala navijačima na neverovatnoj podršci - rekao je trener srpskog kluba i dodao:

Žoc
foto: Starsport©

- Dva različita poluvremena! U prvom poluvremenu su košarkaši Fenerbahčea jako dobro šutirali... Procenti iz prvog i drugog poluvremena bili su različiti. U završnici moglo je sve da se dogodi. Videli ste, prodata lopta iz auta, ali šta ćete to je košarka.

Osvrnuo se trener crno-belih na detalje sa poluvremena meča:

- Verovali smo da možemo da se vratimo u utakmicu! I to smo uspeli. Na poluvremenu smo rekao da nismo ni probali da igramo odbranu. Ponovo iste stvari, primimo 21 poen, a napravili smo jedan faul... Kada smo zaratili, zaratili smo. Spustili ste u stav i krenuli da igramo odbranu. Nemam nikakvu dilemu da smo odbranom dobili ovaj meč.

Završnica meča bila je više nego dramtična:

- Pravila igre su veoma jasna, koncentracija - insistiram na tome. Ovo mi je 32-33 sezona, u poslednja dva minuta uvek imaš pravo na izmenu kada se zaustavi vreme. Imaš bolje igrača za napad i imaš za odbranu. Ko razume, razume.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track