ZNA ŠTA JE POTREBNO ZA POBEDU! Barać pred meč sa Mornarom - evo šta traži od svojih košarkaša!
Foto: KK Mega

ABA liga

ZNA ŠTA JE POTREBNO ZA POBEDU! Barać pred meč sa Mornarom - evo šta traži od svojih košarkaša!

Košarka -

Trener košarkaša Mege Marko Barać rekao je danas da je Mornar u usponu forme, ali je istakao da se nada da će njegova ekipa nastaviti sa dobrim igrama u ABA ligi.

"Očekuje nas uvek teško gostovanje kod ekipe koja je dosta podigla formu. Mornar je tim sa iskusnim trenerom i prepoznatljivom napadačkom košarkom. Nadam se da ćemo da nastavimo sa dobrim igrama i da ćemo, uz dovoljno energije i koncentracije, biti u prilici da dođemo do pobede", rekao je Barać, prenosi klub.

Ekipa Mege gostuju sutra Mornaru, u utakmici sedmog kola ABA lige.

Košarkaš Mege Stefan Miljenović naveo je da veruje njegov tim može do nove pobede.

"Očekuje nas gostovanje ekipi Mornara koja nije najbolje startovala u prvenstvu pa će biti veoma motivisani da protiv nas zabeleže pobedu. Mi smo nakon pobede protiv Zadra nastavili vredno da radimo i treniramo i siguran sam da ako ispunimo zahteve i zamisli trenera Baraća i stručnog štaba možemo doći do još jedne važne pobede", rekao je Miljenović.

Mega ovaj susret sedmog kola dočekuje sa učinkom 3/3, dok je Mornar dosad ostvario samo jedan trijumf (1/5).

Tradicija je na strani Baraćeve ekipe koja je osam puta dobila Barane u regionalnom takmičenju, uz pet poraza na 13 odigranih mečeva. Mega ima pozitivan bilans i u Topolici, gde je slavila na četiri od sedam gostovanja.

Meč je na programu sutra od 19.00 u dvorani Topolica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track