HULIGANI SU TAČNO ZNALI KOGA BIJU - SRBI TIPOVANI JOŠ NA AERODROMU! Ovo su detalji napada na delegaciju Zvezde i novinare u Zadru
Foto: Starsport©

STRAŠNO

HULIGANI SU TAČNO ZNALI KOGA BIJU - SRBI TIPOVANI JOŠ NA AERODROMU! Ovo su detalji napada na delegaciju Zvezde i novinare u Zadru

Košarka -

Košarkaški klub Crvena zvdezda saopštio je da su u dva odvojena incidenta u Zadru bez razloga napadnuti član Upravnog odbora i dva člana novinarske ekipe koja je sa delegacijom kluba doputovala iz Barselone, zatražio je reakciju nadležnih i da se predstojeća utakmica protiv Zadra u ABA ligi odigra bez publike.

U saopštenju na klupskom sajtu navodi se da su se napadi na člana UO, prijatelja kluba i dva člana novinarske ekipe dogodili "bez ikakvog razloga i da su svi oni u napadu brojnih maskiranih huligana pretučeni i povređeni".

Za sada je poznato da napadi nisu bili slučajni, već su huligani iz Zadra tačno znali koga napadaju. Svi napadnuti članovi delegacije Crvene zvezde, ako i novinarska ekipa bili su tipovani - slikani još na aerodromu.

Prvi napad, na novinare, dogodio se nešto posle 18.00 časova, da bi oko sat vremena kasnije bili napadnuta i delegacija beogradskog kluba. Oni su svi zadobili povrede i nalaze se u bolnici.

Postoje indicije da i tokom sutrašnjeg meča može da dođe do incidenata, te je zbog toga zatraženo da se ovaj meč odigra bez prisustva publike.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track